26/6/13

100 +1 Αναρτήσεις , 100 +1 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !


Λοιπόν από που ν’ αρχίσω .. Είναι τόσα πολλά  αυτά που θέλω να πω και δεν έχω πρόθεση να σας κουράσω, οπότε θα  προσπαθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο να είμαι συνοπτική .
Σαν διαχειριστής ολόκληρου του ψηφιακού υλικού θα  ήθελα να ευχαριστήσω  :

  •   Όλους τους φίλους , συγχωριανούς  για τις  ξέγνοιαστες στιγμές που περνάμε τα καλοκαίρια , την υποστήριξη τους  καθώς και τις πληροφορίες   που μας παρέχουν στην προσπάθεια προβολής της Μουσουνίτσας…
  • Τους ηλεκτρονικούς μα και φυσικούς επισκέπτες  που χάρη στην λατρεία τους για την φύση   ταξιδεύουν  χιλιόμετρα  για να δουν  την δελεαστική και γραφική ομορφιά  του χωριού μας καθώς επίσης και την ονειρική και αγνή ωραιότητα της γύρω περιοχής μετά από κάποια αναφορά μας (Blog, Website,Youtube)
  • Τους πιστούς αναγνώστες μας που αγαπούν και στηρίζουν το χωριό μας μέσω της ενημέρωσης και της διαφήμισης των αναρτήσεων μας ..
  •  Τα μεγάλα διαδικτυακά Portals που συνεργαζόμαστε και ενισχύουν την προσπάθεια μας καθώς σαν αρωγός  διαδίδουν τις δημοσιογραφικές απόπειρες μας  για ενημέρωση, προώθηση και διαφήμιση του τόπου μας  ..
  • Όλους τους συνεργάτες και συντελεστές του blog μας , εντός και εκτός Ελλάδας .Καθώς κι επίσης να δώσω ιδιαίτερη έμφαση  στα νεώτερα μέλη και συνεχιστές  της προσπάθειας μας Νίκο Αθ . και Βασίλη Αθ. Μπουζα  ,όπου αυτοί περιπατούν εις τα όρη και ως έγκυροι ανταποκριτές μας στέλνουν αποκλειστικό ρεπορτάζ για τα τεκταινόμενα στο χωριό  καθώς επίσης και για  τα  άγρια μαγευτικά τοπία  που όλοι μας θαυμάζουμε .Και τελευταίο μα μη εξαιρετέο τον Νικόλαο Γ.Μπούζα για την  επεξεργασία των εικόνων και των βίντεο .


Όπως έχετε δει όλα αυτά τα χρόνια , καταφέραμε να  κάνουμε το μικρό ορεινό χωριό μας γνωστό από την μία άκρη του κόσμου έως την άλλη σύμφωνα με το μότο μας χάρη  στην ηλεκτρονική  παρουσίαση  , προβολή,  προώθηση και διαφήμιση  .

.Επισκέπτες από όλη την Ελλάδα μα και το εξωτερικό συρρέουν όλες τις εποχές του χρόνου ανάλογα με τις ανάγκες τους .Άλλοι  για να θαυμάσουν το φυσικό κάλος της περιοχής  μέσω πεζοπορίας  ή ορειβασίας  στα απόκρημνα, μα εύμορφα όρη .Άλλοι για  κυνηγήσουν στο δάσος και φυσικά για  να δοκιμάσουν τα τοπικά παραδοσιακά εδέσματα , μιας και στους δύσκολους καιρούς που ζούμε  λίγες στιγμές χαλάρωσης μακριά  από το αποπνικτικό  κέντρο της Αθήνας μοιάζουν με περιζήτητη  απόλαυση . Όσο για τους ξένους πάντα  η  Αρχαία Ελληνική Μυθολογία και  Γεωπολιτική  θέση της  περιοχή μας  τους μαγεύει και αποτελεί πόλο έλξης πχ  Ο μύθος της Σελήνης και του Ενδυμίωνος στην Γκιώνα . Η μούσα Ουρανία  στα Βαρδούσια .Η πυρά του Ηρακλέους στην Οίτη  κ.λ.π

Μέσα από τα ταξίδια  και τις περιηγήσεις μας  σε σαγηνευτικά  αλλά και αλπικά  τοπία   εντός  και εκτός του χωριού   καταφέραμε να συλλέξουμε ένα θησαυρό πληροφοριών που αντιστοιχούν σε  εγκυκλοπαιδικές γνώσεις και οπτικοακουστικό υλικό . Παρότι ασχολούμαστε  ερασιτεχνικά , χωρίς να έχουμε οικονομικό όφελος  πόσο μάλλον αποδοχές  έχουμε κατορθώσει να δημιουργήσουμε ένα τεράστιο ιστορικό άρθρων τα οποία αφορούν  τα πατρώα εδάφη  .Ο καθένας προσφέρει με τον τρόπο του για τον τόπο του ..Γι αυτό καλό θα ήταν  όλες αυτές οι κινήσεις  προσφοράς  θα πρέπει να προωθούνται σε κλίμα συνεργασίας και όχι να καταπνίγονται  .



100+1  Ευχαριστώ.. σε όλους  και όλες που μας στηρίζουν  για τα 100+1 άρθρα μας !

Το πρώτο άρθρο  μας στο blog μπορεί να αναρτήθηκε  στις 6/3/08 αλλά εμείς προϋπάρχουμε από το 2000 με την ιδέα κατασκευή ενός  ιστοτόπου που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά μετά από πολύ σκέψη , ανάλυση σχεδίαση  ,υλοποίηση και ολοκλήρωση το 2004 σε  ακαδημαϊκό πρότζεκτ  που φιλοξενήθηκε σε  ένα μικρό server με έδρα την Μαλαισία μια που όπως προανέφερα η ιδέα web hosting στην Ελλάδα δεν υπήρχε καν και όπως προείπα χωρίς  καμία χρηματική απολαβή . Με την αύξηση του όγκου δεδομένων  και την ταχύτητα της  τεχνολογικής ανάπτυξης    επεξεργαστήκαμε όλα τα νέα στοιχεία μας και μεταφερθήκαμε στο infinites.net . Ο χρόνος περνούσε  , το υλικό μας αυξήθηκε  δραματικά  και καθώς χρειαστήκαμε ακόμη περισσότερο χώρο αποθήκευσης  μεταφερθήκαμε στο  freehosia  , όπου και κατέχουμε το www.mousounitsa.com  ένα domain  που υποδηλώνει την  διεθνή   εμφάνιση της Μουσουνίτσας στο παγκόσμιο ιστό .Το 2008 επίσης  ξεκινήσαμε  την δημιουργία  του blog mousounitsavillage.blogspot.com  πιστεύοντας πως  το website  αποτελεί  την εγκυκλοπαιδική μορφή της  Μουσουνίτσας  στο διαδίκτυο  ενώ το blog την ηλεκτρονική εφημερίδα που συνεχώς ανανεώνεται .

Καθώς εμπλουτίσαμε τη συλλογή μας  με οπτικοακουστικό υλικό  θελήσαμε να  τη μοιραστούμε μαζί σας  δημιουργώντας το Mousounitsa Channel  . Στις 29/6/08 ανέβηκε το πρώτο βίντεο με τον τίτλο mousounitsa1  δείχνοντας  στο παγκόσμιο κοινό πλέον τοπία από την διαδρομή και εικόνες από την άγρια φύση .. Μέχρι σήμερα φροντίζουμε να το ενημερώνουμε με βίντεο από τις περιηγήσεις και τις εξορμήσεις μας..


 Σας ευχαριστώ όλους  που σπαταλήσατε  λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε το εορταστικό  άρθρο μου   που αφορά τις 100 +1 αναρτήσεις μας 



Καλό καλοκαίρι  σε όλους και όλες !

Τα λέμε στην Μουσουνίτσα

Εις το επανιδείν !





Βασιλική  Γ.Μπούζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Χιόνια : Στιγμιότυπα του Χειμώνα.

Μετά από απουσία μηνών λόγω υποχρεώσεων, είμαστε κι πάλι μαζί σας για να σας ενημερώνουμε , με νέα για το χωριό μας την Μουσουνίτσα. Σήμερ...