28/3/14

Ανοιξιάτικος περίπατος στις Λακούλες !

Το χωριό μας , η Μουσουνίτσα .
 Κατά την παραμονή μας στη Μουσούνιτσα πέρα από μια μικρή μπόρα ,ο καιρός ήταν ηλιόλουστος , πράγμα που βοήθησε στη πραγματοποίηση μια σειράς εξορμήσεων σε κοντινές περιοχές γύρω από το χωριό .Έτσι με το δροσερό αεράκι και την καλή μας διάθεση σαν σύμμαχους μας ξεκινήσαμε για την τοποθεσία Λακούλες .

Περάσαμε το σιδερένιο γεφυράκι κι ρίξαμε μια ματιά στο  ρέμα με το γάργαρο νερό να παφλάζει δημιουργώντας αφηρημένα ασήμετρα ρυάκια κι  ευχάριστους ήχους  , που σίγουρα δεν περνούσαν απαρατήρητοι .Ακούσαμε το κελάηδισμα των πτηνών που ζούσαν στα φυλλώματα του δάσους παρασύροντάς μας, με το γλυκό τραγούδι τους μακρυά από τις σκέψεις της αγχώδους πραγματικότητας κι απολαύσαμε την αιθέρια μα πλάνα ομορφιά της φύσης ρουφώντας  τον καθαρό αέρα στα πνευμόνια μας  .Όχι μόνο το τοπίο έμοιαζε ειδυλλιακό σαν έναν ζωντανό πίνακα ζωγραφικής άλλα και μαγεμένο απο τις αέρινες νεράιδες και νύφες του δάσους .

Διασχίζοντας το μονοπάτι προς τις Λακούλες..


Το τρεχούμενο νερό στο ρέμα ..
Τα σπίτια του χωριού μας.


Δάσος από διάσπαρτα έλατα ..

Άποψη της Μουσουνίτσας ..
Άγρια ομορφιά !
Μονοπάτι ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Χιόνια : Στιγμιότυπα του Χειμώνα.

Μετά από απουσία μηνών λόγω υποχρεώσεων, είμαστε κι πάλι μαζί σας για να σας ενημερώνουμε , με νέα για το χωριό μας την Μουσουνίτσα. Σήμερ...