17/9/13

Εξόρμηση στις Λούστρες !



 Λίγες μέρες πριν καταφθάσουμε στη Μουσουνίτσα ο καιρός ήταν χειμωνιάτικος αν και ήμασταν στην καρδιά του καλοκαιριού. Η πτώση της θερμοκρασίας ήταν αισθητή και  κακοκαιρία επικρατούσε , ευτυχώς για εμάς ο καιρός έφτιαξε κι όλας την επόμενη μέρα οπότε το εκμεταλλευτήκαμε με μια εξόρμηση κάτω από τις ζεστές ακτίνες του λαμπρού ήλιου.


Αφού ξυπνήσαμε , ετοιμαστήκαμε και  πήραμε τον δρόμο προς την τοποθεσία Λούστρες που βρίσκετε έξω από το χωριό  γύρω στα 45 λεπτά περπατώντας σε φυσιολογικούς ρυθμούς , σταματώντας και φωτογραφίζοντας το φυσικά τοπία .

Καταφθάνοντας  στις Λούστρες κι έχοντας στην διάθεσή μας  την  καταπληκτική  θέα 360ο γύρω μας ,παρατηρήσαμε και θαυμάσαμε τις γύρω περιοχές : την μεγαλόπρεπη Γκιώνα , τα αγέρωχα Βαρδούσια και το χωριό μας την  Μουσουνίτσα . Έτσι  τραβήξαμε πάρα πολλές πανοραμικές φωτογραφίες. 
Από αυτό το άφθονο  οπτικοακουστικό υλικό  που έχουμε πια στην κατοχή μας, παρακάτω σας παραθέτουμε  μερικά δείγματα πανοραμικών φωτογραφιών που τράβηξε η οικογένεια Μπούζα.





















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Χιόνια : Στιγμιότυπα του Χειμώνα.

Μετά από απουσία μηνών λόγω υποχρεώσεων, είμαστε κι πάλι μαζί σας για να σας ενημερώνουμε , με νέα για το χωριό μας την Μουσουνίτσα. Σήμερ...