30/12/14

2015 Ευχές για τους φίλους μας , τους Στρωμίτες !Το σημερινό άρθρο είναι αφιερωμένο στους φίλους μας τους Στρωμίτες ,όπου στηρίζουν την προσπάθεια μας και τους ευχαριστούμε για την στήριξη τους . 

Επίσης θα βρείτε το ημερολόγιο του 2015 καθώς και φωτογραφίες ! 


Για τους επισκέπτες του blog μας που  δεν είναι από την περιοχή μας, πρέπει να σας παραθέσουμε   κάποιες πληροφορίες  σχετικά με την τοποθέτηση του οικισμού σε μια από τις βουνοπλαγιές της Γκιώνας .

Το στολίδι της Στρώμης , ο γραφικός καταρράκτης στην είσοδο του χωριού!

Σήμερα η Στρώμη  ανήκει στον δήμο Δελφών Φωκίδας σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας ως προς τον “Καλλικράτη”. Είναι κτισμένη σε υψόμετρο 878 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Κύριοι παράγοντες εσόδων για τους κατοίκους είναι η γεωργία και η κτηνοτροφία.  Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να βρείτε την τοποθεσία του χωριού στο Google Maps .  

Ευχόμαστε Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος σε όλους τους φίλους μας
από την Στρώμη  και ειδικά στον  φίλο και συνάδελφο Κο Ψωμαδέλη Κων/νο .

Καλή Πρωτοχρονιά !!Ας είναι το ξεκίνημα του 2015 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής.Αγάπη και την ειρήνη σε σας και σε όλο τον κόσμο !
Χρόνια πολλά!
Οι συντελεστές  του mousounitsavillage.blogspot.gr
Το ημερολόγιο του 2015 για τους φίλους μας από την Στρώμη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Χιόνια : Στιγμιότυπα του Χειμώνα.

Μετά από απουσία μηνών λόγω υποχρεώσεων, είμαστε κι πάλι μαζί σας για να σας ενημερώνουμε , με νέα για το χωριό μας την Μουσουνίτσα. Σήμερ...