19/6/13

ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
Σε παλαιότερη ανακοίνωση μας  του Απριλίου του 2011 με μεγάλη μας χαρά σας  είχαμε ενημερώσει ότι  η κατασκευή και η αποπεράτωση του κτηρίου (το οποίο βρίσκεται στην πλατεία του Αι Νικόλα, δίπλα στο πρώην σχολείο, που τώρα είναι κοινοτικό γραφείο , ιατρείο, μουσείο)  του ονομαζόμενου από εμάς ''Στέκι  Νεολαίας '' πλησίαζε στο τέλος του. 

Σήμερα , μετά από 3 χρόνια περίπου από την έναρξη των εργασιών κατασκευής του , σας ανακοινώνουμε με ικανοποίηση  ότι  το κτήριο είναι έτοιμο ,από κάθε άποψη , χάρις στην βοήθεια  του Δήμου ,της Νομαρχίας, του Τ.Σ   κλπ . Σοβατισμένο, βαμμένο ,ταβανωμένο, με πόρτες , παράθυρα , ρεύμα ..

Απλά πρέπει να τοποθετηθεί ο κατάλληλος εξοπλισμός που απαιτείται  για να  λειτουργήσει σωστά δηλ. καρέκλες, τραπέζια, πάγκοι, Η/Υ , κουζίνα , ΙΝΤΕΡΝΕΤ… για να συγκεντρώνεται η νεολαία του χωριού κλπ..

Δυστυχώς όμως λόγω της κακής κρίσης και της παρατεινόμενης οικονομικής συγκυρίας που ταλανίζει την πατρίδα μας δεν έχουμε καταφέρει να το εξοπλίσουμε  ακόμη  σωστά  και να το θέσουμε σε λειτουργία . Αν θα τα καταφέρουμε φέτος  δεν γνωρίζουμε . Βλέποντας και κάνοντας όπως λέμε ....   Ελπίζουμε του χρόνου τα πράγματα να είναι καλλίτερα. Παρακάτω θα δείτε μερικές από τις φωτογραφίες του κτηρίου στην κατάσταση που αυτό είναι σήμερα εσωτερικά και εξωτερικά....Είσοδος  του κτηρίου
 Νυχτερινές λήψεις ..

Μπαίνοντας στο Στέκι Νεολαίας


Εντός του κτηρίου ..

Με θέα τη Γκιώνα και τα Βαρδούσια..

Η γωνιά με το τζάκι

Ο εξοπλισμός της κουζίνας  ..

Το φωτογραφικό ρεπορτάζ τραβήχτηκε από τον Νικόλαο  Αθ. Μπούζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Χιόνια : Στιγμιότυπα του Χειμώνα.

Μετά από απουσία μηνών λόγω υποχρεώσεων, είμαστε κι πάλι μαζί σας για να σας ενημερώνουμε , με νέα για το χωριό μας την Μουσουνίτσα. Σήμερ...