22/8/13

15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ : ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥΤο πρωινό της Πέμπτης 15 Αυγούστου άρχισε να συρρέει κόσμος στο προαύλιο χώρο του ιερού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.Με το πέρασμα του χρόνου  όλο και περισσότεροι φίλοι ,συχωριανοί και επισκέπτες από τα γύρω χωριά έφθαναν στην εκκλησία για να παρακολουθήσουν την θεία λειτουργία και  να εορτάσουν και φέτος την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου - Παναγίας με κάθε μεγαλοπρέπεια .Την Θεία Λειτουργία (καθώς και τις αρτοκλασίες των συγχωριανών μας ) τέλεσε ο πατήρ Κων/νος Πλιάτσικας .
 Παρ'όλη την παρατεινόμενη κακή οικονομική συγκυρία που ταλανίζει την πατρίδα μας και παρότι φέτος η 15/8/2011 έπεσε ημέρα Πέμπτηο κόσμος  που συγκεντρώθηκε στη Μουσουνίτσα για την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας  στο ιερό ναό  ήταν αρκετός ...
Μετά το πέρας της λειτουργίας οι χωριανοί και φίλοι της Μουσουνίτσας όδευσαν προς την κεντρική πλατεία για να συζητήσουν πίνοντας καφέ , αναψυκτικά και γεύτηκαν παραδοσιακά εδέσματα στο καφέ ψητοπωλείο Βαρδούσια .
Παρακάτω θα δείτε μερικές από τις φωτογραφίες μας που  επιλέξαμε να τις μοιραστούμε μαζί σας.Περιμένοντας την τέλεση της αρτοκλασίας !
 
Αρτοκλασία
Η Ιερουργία της αρτοκλασίας.

 
Διαμοιρασμός άρτου στους πιστούς .
 
Συγγενείς και φίλοι !
Βασίλης Μπούζας, Ιωάννης Σαρλής πρόεδρος του Τ.Σ , Αθανάσιος Ν.Μπούζας , Κων/νος Π.ΒοΪλης
Κων/νος και Παναγιώτης ΒοΪλης , Αθανάσιος ,Νικόλαος και Βασίλης ΜπούζαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Χιόνια : Στιγμιότυπα του Χειμώνα.

Μετά από απουσία μηνών λόγω υποχρεώσεων, είμαστε κι πάλι μαζί σας για να σας ενημερώνουμε , με νέα για το χωριό μας την Μουσουνίτσα. Σήμερ...