10/8/13

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ του blog μας .



 
Φέτος είχαμε την τύχη  να βρεθούμε όλοι μαζί οι συντελεστές του blog μας (Διαχειριστές ,Φωτορεπόρτερ κλπ ) στη  Μουσουνίτσα ,για μια εβδομάδα περίπου . Κάθε πρωί ξυπνάγαμε θαυμάζοντας την ομορφιά της φύσης υπό το φώς του πρωινού ήλιου και ετοιμαζόμασταν για ανάβαση  κι πεζοπορία πάνω στα Βαρδούσια.. Ύστερα από ώρες περιηγήσεων μέσα στο δάσος το βράδυ επιστρέφαμε στο χωριό και διασκεδάζαμε στην κεντρική πλατεία ,τρώγοντας και πίνοντας αλλά ελληνικά. Από τους εξερευνητικούς περιπάτους και τις βόλτες  μας μέσα ,έξω και γύρω από το χωριό απολαύσαμε την ομορφιά του φυσικού τοπίου. Περπατώντας  μέσα στην αγκαλιά του δάσους  κι αναπνέοντας τον καθαρό βουνίσιο  αέρα βιώσαμε  το ανυπέρβλητο δέος  της Ελληνικής υπαίθρου.
 
Επίσης επισκευτήκαμε τον Αθανάσιο Διάκο , τις διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες κι παραδοσιακές ταβέρνες της γύρω περιοχής. Ύστερα  από όλες αυτές τις εξορμήσεις , όπου ήταν ανθρωπίνως δυνατόν λόγω  έλλειψης  χρόνου, συλλέξαμε ένα πολύ μεγάλο όγκο  νέου οπτικοακουστικού  υλικού.
Έτσι όλοι μαζί  συγκεντρωθήκαμε με σκοπό να αποφασίσουμε τις  προτεραιότητες που έπρεπε να ακολουθήσουμε .Δηλαδή  την  σχεδίαση καθώς  σύνταξη άρθρων  μέσα σε ένα χρονικό οργανόγραμμα με  επιλογή από τις φωτογραφίες και βίντεο που έχουμε στην κατοχή μας .

Παρακάτω θα δείτε μερικές φωτογραφίες από την συνάθροιση μας με θέα την Γκιώνα και τα Βαρδούσια. 
Στην παλιά βρύση ..
 
Με θέα την Γκιώνα
 
Μeeting με  πατροπαράδοτο γευμα εργασίας ..
Μια πανοραμική άποψη της Γκιώνας πο το μπαλκόνι του σπιτιού μας ..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Χιόνια : Στιγμιότυπα του Χειμώνα.

Μετά από απουσία μηνών λόγω υποχρεώσεων, είμαστε κι πάλι μαζί σας για να σας ενημερώνουμε , με νέα για το χωριό μας την Μουσουνίτσα. Σήμερ...