1/8/13

Πάρτυ στο Στέκι Νεολαίας Μουσουνίτσας !

 
Στις 20 Ιουλίου  και ώρα 6 .30 μμ , πραγματοποιήθηκε πάρτυ στο Στέκι Νεολαίας  Μουσουνίτσας με οικοδέσποινες τις μικρές μας φίλες Ραφαέλα και Μαρίευα  .  Χαρούμενη διάθεση , χορός , τραγούδι  και άφθονα χαμογελά από τα 30 παιδιά  που   παρευρέθηκαν  στο πάρτυ Νεολαίας  μαζί με τους συγχωριανούς και φίλους .Χάρη στους  χορηγούς της εκδήλωσης : τον Ιωάννη και την Κική Βοΐλη  , το απογευματινό πάρτυ διεξήχθη επιτυχώς , προσφέροντας  πατάκια , τοστ , σουβλάκια και αναψυκτικά – χυμούς  στα νέα φυντάνια του χωριού  . Κατά τις  8.30 μ.μ έγινε προβολή  της  Ελληνικής  ταινίας  : Της Κακομοίρας με τον αξέχαστο μπακαλόγατο Ζίκο ..


Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση που τράβηξε η Ευθυμία Γ. Βοΐλη .



Ξέγνοιαστες στιγμές !
Μικροί και μεγάλοι  διασκεδάζουν !
Στην συνέχεια θα δείτε στιγμιότυπα από  τον χώρο που ετοιμάζεται να στεγάσει το νέο τόπο συγκέντρωσης – ψυχαγωγίας  των νέων στο χωριό μας , μέσα απο το φωτογραφικό φακό του Νίκολαου Γ. Μπούζα .

Η είσοδος με την η κουζίνα ..
Πανοραμική άποψη  του χώρου από την είσοδο .
Με θέα τα Βαρδούσια.
Το τζάκι ..

Παρ'όλη την παρατεινόμενη οικονομική συγκυρία που ταλανίζει την πατρίδα μας ελπίζουμε το Στέκι Νεολαίας  να λειτουργήσει  πλήρως εξοπλισμένο μέχρι το τέλος  Αυγούστου με τo Τ.Σ να τοποθετεί έπιπλα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές .Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και κάποια στιγμή να έχουμε γραμμή ίντερνετ στο χωριό μας ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Χιόνια : Στιγμιότυπα του Χειμώνα.

Μετά από απουσία μηνών λόγω υποχρεώσεων, είμαστε κι πάλι μαζί σας για να σας ενημερώνουμε , με νέα για το χωριό μας την Μουσουνίτσα. Σήμερ...